maanantai 22. joulukuuta 2014

OIh! JOULULAHJOJEN PAKETOINTIA!















 




Aivan upeaa, pohjoiseen saatiin valkoinen joulu! Ja mikä parasta, ehkä koko maahan! Aivan kuten lapsena, lumi narskuu vinkkelin alla :) Silloin taisin vielä uskoa joulupukkiin...

Aiemmassa postauksessani kerroin visiitistäni Marimekolle. Tuon visiitin tuloksena on meille kotiutunut  Saivu-kankaasta ompelemani tyyny. Väri on niin herkullinen, NAM! Tyynyt on Muuton Restore säilytyskorissa, joka sopii joulun sisustukseen mielestäni kauniisti. 

Jos et vielä ehtinyt paketoida lahjoja, tässä tulee loistava idea. Eikä haittaa vaikka paperi olisi viime vuotista, jo kaapissa rypistynyttä. Itse käytän ekologisista syistä voimapaperia, joka on 100% kierrätyskelpoista. Ajatus itsekoristellusta joulupaperista oli mielessä valmiiksi ja kun näin uusimman Deko-lehden artikkelin, ajattelin jakaa tämän idean myös teille lukijoille.

Kuviot paketteihin on leikattu kopiopaperista. Kuinka yksinkertaista :) Nips naps ja valmista. Kuvioinnissa oma mielikuvitus on rajana. Lumihiuataleet tein liitutaulutussilla, joka kuivuu nopeasti. 


Kaksi yötä jouluun on, nautitaan tästä. Glögin ja piparin tuoksuisia hetkiä kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti