Ennenkuin joulun leipomiset alkaa, voidaan ottaakin vähän "kevyemmin". Pehmismuffinssiin oli aivan mainio upottaa hampaat (mussutusta) Kuvat piti ottaa äkkiä puhelimella, ennen kuin nämä oli paremmissa nassuissa....(kuuluu lisää mussutusta). Resepti on Herra Leipurin 8v. käsialaa ja maistui erittäin nam nam namille :)
Päälle oikein kunnon turaus vispikermavaahtoa maustettuna vanilijasokerilla ja kaakaotomusokerilla. Vaahtoa voi jämäköittää hieman maustamattomalla tuorejuustolla tai rahkalla. Pursotus pysyy näin hyvin kasassa.
OHJE
n. 15-18 kpl
2 munaa
2 dl sokeria
100g voita sulatettuna
2 dl kermaa tai kermaviiliä
(laitoin kerman ja maidon sekoituksen)
4 1/2 dl gluteenitonta jauhoa (Semper Fin Mix on myös viljaton)
2 tl leivinjauhetta
pieni lusikan kärjellinen ksantaania jauhoihin sekoitettuna.
Vaahdota munat ja sokeri. Lisää vuorotellen voisula-kermaseos ja jauhoseos vaahtoon. Jaa taikina muffinssivuokiin, tarvittaessa voitele vuoka. Paista 200 asteessa n. 15 min. Pursotuksen tein oikein reilun kokoisella tyllalla.
VAAHTO:
Vispikermaa
Vaniljasokeria
Kaakaotomusokeria
Kaikkia laitetaan sormituntumalla, niin että maistuu hyvälle :)
Sitten SLURPS, syömään!
OHJE
n. 15-18 kpl
2 munaa
2 dl sokeria
100g voita sulatettuna
2 dl kermaa tai kermaviiliä
(laitoin kerman ja maidon sekoituksen)
4 1/2 dl gluteenitonta jauhoa (Semper Fin Mix on myös viljaton)
2 tl leivinjauhetta
pieni lusikan kärjellinen ksantaania jauhoihin sekoitettuna.
Vaahdota munat ja sokeri. Lisää vuorotellen voisula-kermaseos ja jauhoseos vaahtoon. Jaa taikina muffinssivuokiin, tarvittaessa voitele vuoka. Paista 200 asteessa n. 15 min. Pursotuksen tein oikein reilun kokoisella tyllalla.
VAAHTO:
Vispikermaa
Vaniljasokeria
Kaakaotomusokeria
Kaikkia laitetaan sormituntumalla, niin että maistuu hyvälle :)
Sitten SLURPS, syömään!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti