torstai 4. joulukuuta 2014

KUUSI & DIY KYNTTELIKKÖ, EI NIIN PERINTEISESTI!




























Kaikki tietenkin lähti Herra Leipurin huoneen siivoamisesta tovi sitten. Kaapista löytyi Brion rakennuspalikat, mukana oli mustia, valkoisia, vaaleanpunaisia, vihreitä ja punaisia. Näillä tosin ei ole leikitty enää vuosiin, joten joutavat hyvinkin uusiin leikkeihin, ja kenenkäs muun kuin minun :) 

Näistä palikoista sitten muovautui kuusi, joka on olohuoneen paraatipaikalla. Hauska, eikä totta :) Ja jos kotoa ei löydy rakennuspalikoita, voi tällaisen pyöräyttää vaikka "kakkos-kakkosesta" tai neliörimasta (rautakaupasta). Maalaus tai teippaus päälle niin avot, onpahan persoonallinen kuusi :)

Ja sitten päivän toinen DIY-projekti. Olen pitkään miettinyt betonivalamisia. Nyt sitten löysin "pienen" 5kg säkin laastia, tämä lähtikin meille mukaan. Sitten lusikka saveen ja hommiin. Joulukynttelikkö kaipasi selvästi jotain uutta säpinää ja tässä lopputulos. Suosittelen lämpimästi hiomaan päällystettävän pinnan hieman karheaksi. Minähän en kärsimättömänä tekijänä sitä tehnyt. Ja kynttelikkö vaati  4 kerrosta, jokainen erikseen kuivatettuna. Huuuuh, odottavan aika oli pitkä :) Kiva siitä tuli, erilainen ainakin. Jouluksi laitan vihreät lehtikranssit kynttilöihin, pitääpäs käydä kukkakaupassa kurkkimassa.

Huomenna sitten leivotaan gluteenitonta kakkua NAM! Olkaahan kuulolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti