perjantai 16. tammikuuta 2015

KALENTERIT 2015



Pic My Dupio


Pic My Dupio

Pic Valkoinen Harmaja

Pic Valkoinen Harmaja

Tässäpä näitä, jos et vielä tälle vuodelle omaa kalenteria ole seinällesi löytänyt. Itselläni on hakusessa pienempi seinäkalenteri työpöydälle, jotta perheen asiat pysyy järjestyksessä ja muistissa. Kalenterista hain yksinkertaisuutta, selkeyttä ja värinä pastellin ja puuterin sävyjä. Jokainen kuukausi voisi olla erinvärinen.

Kaksi potentiaalista vaihtoehtoa on löytynyt. Upeita kumpainenkin. 
Minimalistisen My Dubio blogin kaunistakin kauniimpi puuterin sävyinen kalenteri, klik klik  Blogi on mielestäni henkeä sälpaava, kuvat on kerrassaa niin raikkaita. Täältä voi hakea inspiraatiota sisustukseen ja DIY juttuihin. 

Toinen hyvä vaihtoehto on ihanan Valkoisen Harmajan Suvin, varmalla otteella taikoma kaunis kalenteri, jossa on kaksi vaihtoehtoa, viileä Moderni ja pehmeämpi Brush Stroke - kalenteri. Kauniita kumpikin, Löytyvät täältä, Klik


Translation

I've been looking for a beautiful and simply calendar for my workspace. If you haven't found your's yet, here are some great options.

Pictures 1 and 2 from My Dupio blog, an outstanding, minimal and still warm calendar, Klik. And pictures 3 and 4 are from Valkoinen Harmaja blog. There are two option, also beautiful simply templates called Moderni and Brush Stroke, You can find them, here.


Pics My Dupio and Valkoinen Harmaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti