maanantai 12. tammikuuta 2015

KOTITOIMISTON YTIMESSÄ























No niin, nyt on sitten saatu oikea ja TOIMIVA läppäri taloon, että josko tämä postaus tahti sitten saisi vauhtia jatkossa. Tekniset ongelmat, not my friends, you know! Oikeasti, on aivan mahtavaa, kun on toimiva kone...WUHUU sille :D

Rrrrrrrakstan vaneria, yksinkertaisesti! Ihana, kaunis, paljas ja karu. Silti niin lämmin kaikessa yksinkertaisuudessaan. Puun ja valkoisen yhdistelmä on hengittävä, etenkin näin joulun jälkeen :D 

Kuvat kotimme työpisteestä, kotitoimistosta, työpöydästä. Kuka nyt sitä miksikin haluaa sitten sanoa. Meillä tämä on yhdistettynä olohuoneeseen. Siinä on sitten omat hyvät ja huonot puolensa. 
Vanerinen pöytälevy on jämäpalasta paikallisesta rautakaupasta ja jalat Ikean Lerberg-pukkijalat. Pöytälevyn käsittelin värittömällä mattalakalla, jottei kaikki tahrat heti imeydy. Halusin pitää pinnan mahdollisimman luonnollisena. 

Työtuoli on vielä hakusessa, tämän hetkinen ei ole tähän tarkoitukseen aivan paras mahdollinen. Yksi potentiaalinen haave on Hee Wellingin Haylle suunnittelema About a Chair tuoli, harmaa/tammi yhdistelmänä. Tätä myy esimerkiksi Stockmann, Finnish Design Shop ym.


About a Chair tuoli. Sunnittelija Hee Welling. Valmistaja Hay
Kuva: Finnish Design Shop


Upea selkeälinjainen tuoli, jolla on monta funktiota. Tätä voi käyttää niin ruokapöydän ääressä, toimistossa kuin ravintolassakin. Kävin testaamassa tuolia Stockalla ja siinä oli todella hyvä istua. Selkänoja tuki pitkän ihmisen alaselkää napakasti ja materiaali oli laadukasta. 


Ihanaa maanantaita kaikille, kohta on kevät!


Translation

I've got a new laptop, I am so HAPPY :) This means loads more blogpost's in the future :D

My homeoffice, workspace. I just love plywood. It's raw, beautiful and warm at the same time. I bought the table top from a local hardware store. It was a leftover peace and didn't cost me much. The legs are Ikea's Lerberg trestle legs. 

Have a lovely monday!


About a Chair tuolin kuva Finnish Design Shop

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti